PLAcanja?

Koristite slijedece vrste placanja

Internet trgovina GAMENOEL nudi sljedece vrste placanja: uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti, internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom, PayPalom, pouzecem…

Pouzecem

(plaćanje poštaru / dostavljaču)

Pošiljka se plaća u cjelokupnom iznosu s uključenim troškom dostave prilikom preuzimanja pošiljke dostavljaču (poštaru). Ovaj oblik plaćanja nije moguć koristiti za narudžbe čija je dostava izvan granica Republike Hrvatske. Isto tako ovaj oblik plaćanja nije moguć za narudžbe veće od 500 kuna.

Ako je iznos košarice veći od 500 kuna, tada je taj iznos potrebno platiti prije slanja. Razlog tomu je što tada imate besplatnu dostavu!

E-bankarstvo / uplatnica

(u pošti, bilo kojoj banci ili putem internet bankarstava)

Podaci za ispunjavanje uplatnice:

Primatelj: DarkNova, obrt za računalne djelatnosti, II Zaloka 23, Podturen
IBAN: HR 03 2503 0071 1230 0165 1
Model: 00
Poziv na broj: “broj narudžbe”
Iznos: “Ukupan iznos”
Opis plaćanja: Uplata za narudžbu br. “broj narudžbe”

Napomena: Kod ovakvih uplata mi ne možemo odmah dobiti potvrdu da je narudžba plaćena i kao posljedica toga ni Vi ne možete dobiti pošiljku u najkraćem roku. Pošiljka će biti poslana tek kada primimo potvrdu da je novac uplaćen na račun. Molimo Vas da pažljivo upisujete Broj računa i Poziv na broj odobrenja kako ne bi došlo do dodatnih komplikacija.

Ako želite ubrzati proces dostave, na našu e-mail adresu prodaja@gamenoel.com pošaljite potvrdu o uplati.

PayPalom

(Potrebno je imati PayPal servis/račun)

PayPal je vrlo popularan servis elektroničkog plaćanja koji omogućuje sigurno i jednostavno online plaćanje. Ukratko, PayPal je vodeća “internetska banka”. Svoj online račun možete otvoriti besplatno, a preko tog računa možete kupovati online i na KupiMajicu internet trgovini.

BTC

(Plati iz Walleta sigurno, brzo i anonimno virtualnom valutom Bitcoin)

Imate račun ( “WALLET” ) s virtualnom valutom Bitcoin (BTC)? Radi se o najjednostavijem načinu plaćanja s kakvim ste se do danas sreli. BTC plaćanje možete realizirati jedinim klikom miša ili skeniranjem QR koda.

Odaberete li ovaj način plaćanja u GameNOEL trgovini na raspolaganju će vam biti 10 minuta da izvršite transakciju BTC-a ou svojeg walleta u GameNOEL wallet.

Sigurnost kupovine

GameNOEL ponosna je što svojim kupcima može pružiti sigurnu kupovinu putem interneta. Nama je jasno da je sigurnost vaših osobnih podataka od izuzetne važnosti stoga koristimo široku lepezu elektroničkih i fizičkih sigurnosnih mjera i uređaja za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog pristupa. Sigurnost kupovine na internetu je izuzetno velika.

Kako bi osigurali visoki stupanj sigurnosti GameNOEL.com koristi Secure Sockets Layer (SSL) tehnologiju s kojom Vam možemo osigurati najsigurniju moguću kupovinu putem interneta. SSL tehnologija omogućuje kodiranje (šifriranje) osjetljivih informacija prilikom vaše online transakcije. Svi oblici na našim stranicama su osigurani SSL tehnologijom tako da su vaši osobni podaci sigurni od zlonamjernih ruku.

U slučaju neovlaštenog korištenja Vaše kreditne kartice, morate obavijestiti svog pružatelja kreditne kartice u skladu sa pravilima kartičnih kuća.

Kako se vi možete osigurati?

Uvijek koristite antivirusne programe sa svakodnevnim ažuriranjem.
Koristite zadnju verziju Internet preglednika (browser).
Nikada ne koristite beta preglednike interneta.

Koje Internet preglednike koristiti?

Mozila FireFox 6+
Google Chrome
Safari
Internet Explorer verzija 10+

Ako imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte na naš email info@gamenoel.com ili na telefon +385 (0)99 647 1406

HO’Š NAŠ MERCH?

NAŠ ONLINE SHOP

GRADIMO COOL ZAJEDNICU I AKO SE ŽELIŠ UDRUŽITI S NAMA I POSTATI DIO GAMENOEL TIMA, DOVOLJNO JE SAMO ZAPRATITI NAS NA NEKOM OD NAŠIH DRUŠTVENIH MEDIJA. SAD KAD SI VEC DIO NAŠEG GEJMERSKOG TIMA MOŽEŠ TO I POKAZATI KUPNJOM NEKOG OD NAŠIH PROIZVODA. 

+385 (0)99 647 1406
INFO@GAMENOEL.COM

II ZALOKA 23, 40 317 PODTUREN, HRVATSKA

GEJMAMO OD 0-24H SVAKI DAN
ODMARAMO NA BLAGDANE

 

Share This