DOSTAVA

Dostavljači nisu privatna potrčkala!

+385 (0)99 647 1406
info@gamenoel.com

Uvjeti dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. Većina proizvoda koji se nalaze u internet trgovini GameNOEL nisu gotovi proizvodi, već se proizvode na zahtjev kupca. To znači da su napravljeni upravo za Vas te rok dostave ovisi o redovnim uvjetima*.

Zemlje u koje šaljemo proizvode

Proizvode kupljene na internet trgovini GameNOEL dostavljamo na području Republike Hrvatske. Osim Hrvatske, proizvode šaljemo i u Austriju, Njemačku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu Goru.

Vrste dostava

Na internet trgovini možete odabrati sljedeće vrste dostava:

  • preporučena pošiljka (pošiljku šaljemo Hrvatskom poštom)
  • žurna dostava (pošiljku šaljemo brzim kurirskim dostavnim službama (DPD, GLS, Overseas, HP Express…)
  • međunarodna dostava (dostava izvan Republike Hrvatske)

Koja je cijena dostave?

Za Republiku Hrvatsku dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 500 kuna. Za naručenu robu u iznosu manjem od 500,00 kuna, dostava se naplaćuje u fiksnom iznosu od 25,00 kuna za preporučenu dostavu, 35,00 kuna za žurnu dostavu, odnosno 49,00 kuna za dostavu izvan Republike Hrvatske.

Koliko se čeka na isporuku pošiljke?

Nakon što pošiljku preuzme kurir dostavne službe, na pošiljku je potrebno sačekati 2-3 radna dana ako je poslana žurnom kurirskom dostavnom službom, odnosno 7-10 radnih dana ako je poslana Hrvatskom poštom. Međunarodna dostava zna potrajati i duže od 10 dana.

Internet trgovina GameNOEL ne jamči za točno vrijeme isporuke

Dostavu pošiljaka obavljamo preko posrednika, odnosno tvrtki koje su registrirane za djelatnost dostave pošiljaka i paketa. Pošto taj dio posla ne obavlja GameNOEL internet trgovina, ona ne može biti odgovorna za moguća vremenska odstupanja od navedenog roka dostave. Svakog kupca koji narudžbu napravi preko naše internet trgovine, e-mail porukom obavještavamo o nazivu dostavne službe koja je preuzela paket i broju pošiljke. Nakon što pošiljku preuzme djelatnik dostavne službe, mi nemamo informacije o vremenu dostave. Upravo iz tog razloga kupcima šaljemo broj pošiljke kako bi istu mogli pratiti putem interneta, odnosno kako bi se kod dostavne službe mogli informirati o točnom vremenu dostave.

Pakiranje

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati su moguće, slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka. GameNOEL služba za korisnike trudit će se pravodobno obavijestiti svakog kupca na njegov zahtjev o mogućem kašnjenju isporuke pošiljaka. Ako dostava traje duže od vremena istaknutog na našoj internetskoj stranici, GameNOEL nije odgovoran za kašnjenje isporuke narudžbe.

 

Ambalaža

Vrsta pakiranja ovisi o proizvodu i količini proizvoda koje kupujete. Najčešće pošiljke šaljemo u PVC sigurnosnoj ambalaži koja sadržaj pošiljke čuva tijekom cijelog njezinog putovanja. Ambalaža je sigurna i otporna na vlagu.

KONTAKTIRAJ NAS

POŠALJI NAM EMAIL

HO’Š NAŠ MERCH?

NAŠ ONLINE SHOP

GRADIMO COOL ZAJEDNICU I AKO SE ŽELIŠ UDRUŽITI S NAMA I POSTATI DIO GAMENOEL TIMA, DOVOLJNO JE SAMO ZAPRATITI NAS NA NEKOM OD NAŠIH DRUŠTVENIH MEDIJA. SAD KAD SI VEC DIO NAŠEG GEJMERSKOG TIMA MOŽEŠ TO I POKAZATI KUPNJOM NEKOG OD NAŠIH PROIZVODA. 

+385 (0)99 647 1406
>info@gamenoel.com

II ZALOKA 23, 40 317 PODTUREN, HRVATSKA

GEJMAMO OD 0-24H SVAKI DAN
ODMARAMO NA BLAGDANE

Share This