TRGOVINA

SAMO ZA PRAVE FANOVE!

GEJMERSKE MAJICE ZA SVAKOGA

MASKICE ZA MOBITELE

SPECIAL EDITION MAJICE

MERCH S GAMENOEL LOGOM

IZDVAJAMO

SPECIJALNA PONUDA

DJEČJE MAJICE

GameNOEL bijela i crna majica ( tzv. T-Shirt ) s glavnim logotipom GameNOEL branda otisnutim po sredini prsa. Stražnja strana majice, pri vrhu uz sam okovratnik ukrašena je gampadom,a ispod njega nalazi se naš slogan koji glasi: “Igranje nije samo hobby, to je način života”.

helloween edition 

Halloween ženska majica ( tzv. T-Shirt ) je GameNOEL limited special edition crna majica posvećena noći uoči blagdana Svih svetih s Minecraft motivom. Ako ste gejmer i volite Noć vještica ili ti ga Halloween ovom majicom možete objediniti najbolje iz obaju svjetova.

maskice za mobitel

Gumene maskice vrhunske kvalitete koje će zaštititi Vaš mobitel od ogrebotina i udaraca prilikom ispadanja. Maskice su u crnoj i bijeloj izvedbi s otisnutim GameNOEL logom po sredini, a pri samom dnu nalazi se naš slogan, a on glasi: “Igranje nije samo hobby, to je način života”.

Narudžbe po mjeri

IMAŠ IDEJU, DAJ IZRADITI 

Imaš dobru ideju za dizajn ili samo dobar prijedlog za nas? Nemoj se sramiti pitati, mi ne grizemo, a uzimamo u obzir svaki dobar prijedlog i čitamo sve mailove naših fanova!

HO’Š NAŠ MERCH?

NAŠ ONLINE SHOP

GRADIMO COOL ZAJEDNICU I AKO SE ŽELIŠ UDRUŽITI S NAMA I POSTATI DIO GAMENOEL TIMA, DOVOLJNO JE SAMO ZAPRATITI NAS NA NEKOM OD NAŠIH DRUŠTVENIH MEDIJA. SAD KAD SI VEC DIO NAŠEG GEJMERSKOG TIMA MOŽEŠ TO I POKAZATI KUPNJOM NEKOG OD NAŠIH PROIZVODA. 

+385 (0)99 647 1406 nfo@gamenoel.com

II ZALOKA 23, 40 317 PODTUREN, HRVATSKA

GEJMAMO OD 0-24H SVAKI DAN
ODMARAMO NA BLAGDANE