O NAMA

Family friendly, Gejmamo od 2016.

GameNOEL tim voli videoigre i sve načine igranja. Započeli smo kao zajednički projekt sina i oca gdje su Noel i Darko krenuli u pohod osvajanja YouTubea. Stvaranje zabavnog i edukativnog sadržaja naš je cilj, a moto: “igranje nije samo hobby, to je način života!” 

NAŠA PRIČA

GEJMAMO OD 2016.

GameNOEL je nastao kao zajednički projekt sina Noela i oca Darka. Noel je već od malih nogu pokazivao sklonosti naspram računalu i mobilnim uređajima, glavna preokupacija bila mu je, naravno, igranje brzih logičkih igri. Iskru zanimanja pokrenuo je YouTube i gledanje svjetskih ali i domaćih youtubera.

Uslijedilo je pitanje koje je zaslužno za nastanak brenda GameNOEL. “Tata da li bi ti meni htio pomoći izraditi gaming YouTube kanal?” pitao je Noel Darka. “Naravno sine!” odgovorio je otac Darko, ali znaj da to nije nimalo lagan put i ako obećaš da nećeš odustati tad ćemo krenuti u zajedničku avanturu. Tad je Noel imao šest godina i svaka pomisao na avanturu pobudila je iskru u njegovim očima. Nastavio je otac Darko obrazlagati “Usput želim da nešto i naučiš, svladaš kako bi nam svakim danom rad na tvome kanalu bio što jednostavniji, a ti budeš mogao odrađivati barem snimanje i editiranje videa, je’l može?”

Ostalo je sad već povijest. Noel i Darko nastavili su marljivo raditi i učiti što to znači biti YouTube gamer, a prvi veći uspjeh doživjeli su sa serijalom Slime Rancher koji im je omogućio proboj na Balkansku YouTube gaming scenu. Pogledajte njihov kanal i ako još niste kliknite taj SUBSCRIBE gumb i postanite gejmer!

ŠTO DOBIVAŠ

ŠTO TO NUDIMO

DOBRU ZABAVU

GameNOEL je nastao iz zabave i tu je primarno zbog zabave, a glavni cilj nam je zabaviti vas.

ZNANJE I EDUKACIJU

Zabavu i igru nastojimo nadopuniti i sadržajem koji će vam pružiti znanje i edukativnog je karaktera.

ZDRAVI SADRŽAJ

GameNOEL će uvijek imati na umu da sadržaj na njegovim web stranicama i društvenim medijima bude primjeren svim uzrastima.

ŠTO RADIMO?

POMALO OD SVEGA, PONEŠTO ZA SVAKOG

GameNOEL nastoji kreirati “family-friendly” sadržaj. Što to znači? To vam znači da na našem YouTube kanali ali i svim popratnim društvenim medijima koje posjedujemo i/ili ćemo posjedovati, sadržaj će uvijek biti primjeren svim uzrastima. Također ćemo nastojati naći dobar omjer između zabavnog i edukativnog sadržaja kako bi bilo ponešto za svakog. 

SLIME RANCHER

Slime Rancher igra podobna je za sve uzraste a nadasve je zabavna i zanimljiva igra farmanja iz žanra “feel good” igri. Uostalom uvjerite se i sami.

MINECRAFT

Planetarno popularna igra Minecraft nas je očarala. Igra je toliko dobra da smo joj posvetili cijelu jednu playlistu s videima opreživljavanju pa sve do live igranja na serveru.

HOW2 

Često dobivamo upite kako nešto napraviti i/ili posložiti na računalu u igri, YouTube kanalu pa stoga određeni broj naših video uradaka ima i edukativnu notu.

ROBLOX

Roblox spada u žanr kreativnih igara sličnih Minecraftu. Roblox je u biti internetska platforma koja se može se usporediti s ogromnim dječjim igralištem.

BRAWL STARS

Brawl Stars je timska akcijska igra iz ptičje perspektive napravljena za više igrača. Stvaramo naj klan na balkanu za igraće mlađe od osamnaest godina.

VLOGOVI

Radimo i sjajne vlogove pune zabave i cool sadržaja. Kroz vlogove ćete najbolje saznati i upoznati tko to zapravo je GameNOEL i što on to radi 🙂 

HO’Š NAŠ MERCH?

NAŠ ONLINE Shop

GRADIMO COOL ZAJEDNICU I AKO SE ŽELIŠ UDRUŽITI S NAMA I POSTATI DIO GAMENOEL TIMA, DOVOLJNO JE SAMO ZAPRATITI NAS NA NEKOM OD NAŠIH DRUŠTVENIH MEDIJA. SAD KAD SI VEC DIO NAŠEG GEJMERSKOG TIMA MOŽEŠ TO I POKAZATI KUPNJOM NEKOG OD NAŠIH PROIZVODA. 

+385 (0)99 647 1406
info@GAMENOEL.com

ii ZALOKA 23, 40 317 PODTUREN, HRVATSKA

GEJMAMO OD 0-24H SVAKI DAN
ODMARAMO NA BLAGDANE

 

Share This