HVALA!

OD SAD PRIMATE 🎮 OBAVIJESTI 👇

SAMO DA SE ZNA!

VAŽNO! Ukoliko prilikom prijave na newsletter niste dobili e-mail u svoj inbox, molimo Vas da provjerite folder s “neželjenom poštom”.

Kako Vam svi budući e-mailovi ne bi završavali u folderu s neželjenom poštom, predlažemo da poduzmete nekoliko jednostavnih koraka koji su opisani na ovome linku i s time osigurali da naši emailovi doista stignu do Vas.

Od nas ćete primati samo novosti vezane uz GameNOEL usluge, zanimljivosti, akcije i pogodnosti. Nakon prijave u tvoj inbox će stići email s potvrdnim linkom. Klikom na na taj link moraš potvrditi prijavu i tada ćemo ti poslati naš prvi email, a koji će sadržavati kupon kod za popust koji je moguće iskoristiti samo za jednokratnu online kupnju.

Potvrdom prijave također daješ svoju privolu za primanje više vrsta email obavijesti: newsletteri, personalizirane poruke i automatske info poruke. Ipak, u svakom trenutku ćeš se moći odjaviti s naše email liste, odnosno s pojedine kategorije email obavijesti.

Više o zaštiti tvojih podataka možeš saznati u našoj izjavi o privatnosti podataka.

DOK ČEKAŠ MAIL

GAMENOEL YOUTUBE KANAL

IMAMO MERCH!

GEJMERSKI MERCH

GRADIMO COOL ZAJEDNICU I AKO SE ŽELIŠ UDRUŽITI S NAMA I POSTATI DIO GAMENOEL TIMA, DOVOLJNO JE SAMO ZAPRATITI NAS NA NEKOM OD NAŠIH DRUŠTVENIH MEDIJA. SAD KAD SI VEC DIO NAŠEG GEJMERSKOG TIMA MOŽEŠ TO I POKAZATI KUPNJOM NEKOG OD NAŠIH PROIZVODA.

+385 (0)99 647 1406
info@gamenoel.com

II ZALOKA 23, 40 317 PODTUREN, HRVATSKA

GEJMAMO OD 0-24H SVAKI DAN
ODMARAMO NA BLAGDANE

 

Share This